Pop-up fotostudio

Fotostudio copyright Bart Lakeman

Fotostudio op locatie (klik op de foto voor een vergroting)

Fotoshoot thuis of op uw werk? Representatieve profielfoto’s voor al uw personeel? Of misschien een groep kinderen op de foto? Ook voor schoolfotografie zeer geschikt of op een kinderdagverblijf! (Had ik u al verteld dat ik van oorsprong pedagoog ben, en dus super goed met kinderen overweg kan in mijn studio). Ook voor kinderfotografie beschik ik over verschillende mooie achtergronden!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met me op.

Ruimte:

Voor de het opbouwen van de studio met een 1,8 meter brede achtergrond (maximaal 4 volwassenen tegelijk) heb ik ongeveer een ruimte nodig van 4 bij 5 meter. Voor het opbouwen van de studio met een 3 meter brede achtergrond (maximaal 6 volwassenen tegelijk) heb ik ongeveer een ruimte nodig van 5 bij 6 meter.
De studio moet op harde ondergrond staan (uitzondering bij uitsluiten portretfotografie) en een stopcontact op maximaal 10 meter afstand.

Prijzen:

Ik maak graag een prijs op maat voor iedereen! Neemt u daarom contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!