Foto's van Bart

The world around us, just the way it is!

Geheel vernieuwd met een andere insteek!

Wat leuk je mijn website bezoekt, deze website heb ik al een aantal jaren en draait vooral om mijn grote passie: fotografie.
Al vele keren heb ik het concept en het uiterlijk iets aangepast, zo nu ook weer! Het was tijd voor iets nieuws, nieuwe inspiratie!

De website draait vooral om het verhaal achter de foto, niet alleen de technische kant, maar ook het verhaal dat de foto verteld. Daarnaast wil ik de focus gaan leggen op portretten met een verhaal, en deze aan de wereld laten zien. Niet voor niets is mijn motto: “the world around us, just the way it is.” “De wereld om ons heen, gewoon zoals deze is”.

Ik wil met mijn foto’s een verhaal vertellen, mensen laten meegenieten van alles om ons heen, met andere ogen naar de wereld kijken, mensen inspireren!

Ik ben altijd op zoek naar interessante mensen of locaties om te portretteren, ben of ken je zo iemand schroom niet om mij te benaderen via de contact pagina!

Veel plezier op mijn pagina!

Vorige Bericht

© 2022 Foto's van Bart

Thema door Anders Norén