Dit ben ik en dit is mijn blog!

Ik ben Bart Lakeman, 34 jaar en op de eerste plaats ben ik vader en echtgenoot. Daarnaast ben ik gepassioneerd hobby fotograaf en gek op motorrijden. Ik ben werkzaam als rekencoördinator en rekenspecialist op een grote regionale MBO-school waar ik mij bezighoud met het beleid omtrent rekenen en het begeleiden van studenten die beter willen leren rekenen.
Daarnaast ben ik (vrijwillig) brandweerman en bevelvoerder bij de brandweerpost Wognum.

Sinds mijn studie tot docent pedagogiek ben ik geïnteresseerd in wie is de mens, zijn/haar handelen en ook vooral hoe we met onszelf en anderen omgaan.

Daarom ook deze blog: ik schrijf over mijn leven, hoe ik tegen dingen aankijken, hoe ik vindt dat het misschien (anders) zou kunnen.
Maar ook over mijn zoektocht naar een leven zonder of minder stress.
Ik hoop met mijn blog anderen te inspireren en laten zien dat alles wat we willen en kunnen vanuit onze eigen kracht komt!
En daarnaast vind ik het leuk om jullie een kijkje te geven in mijn leven, mijn gedachten en belevenissen die ik meemaak.

Geniet ervan! Heeft u vragen en of opmerkingen kunt u onder ieder blog bericht een reactie achterlaten! Let op deze is niet direct zichtbaar, omdat deze eerst gemodereerd moet worden.